FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren RENAULT 9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT 9

Zelf monteren ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de RENAULT 9 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIINFINITIDODGEDAEWOO. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.