Facebook

ABS sensoren RENAULT AVANTIME

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2002 tot 05.2003
110
150
MPV
Vanaf 09.2001 tot 05.2003
152
207
MPV

ABS sensoren RENAULT AVANTIME

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT AVANTIME. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

De werking van een ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTLEXUSLAMBORGHINI. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.