Facebook

ABS sensoren RENAULT CLIO IV Grandtour

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01.2013 tot heden
54
73
Stationwagen

ABS sensoren RENAULT CLIO IV Grandtour

De werking van een ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensor op uw RENAULT CLIO IV Grandtour uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.