Facebook

ABS sensoren RENAULT DUSTER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren RENAULT DUSTER

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT DUSTER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABLDVSEAT. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.