FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren RENAULT ESPACE I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT ESPACE I

ABS-sensor op uw RENAULT ESPACE I uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOAUDILANCIA. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

De werking van een ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.