Facebook

ABS sensoren RENAULT GRAND SCÉNIC II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren RENAULT GRAND SCÉNIC II

ABS-sensor op uw RENAULT GRAND SCÉNIC II uitlezen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATJAGUARMITSUBISHIDAEWOO. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.