Facebook

ABS sensoren RENAULT KADJAR

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren RENAULT KADJAR

ABS-sensor op uw RENAULT KADJAR uitlezen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

De werking van een ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, Creditcard, iDeal en overboeking

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.