Facebook

ABS sensoren RENAULT KANGOO BE BOP

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2009 tot 12.2012
78
106
MPV

ABS sensoren RENAULT KANGOO BE BOP

ABS-sensor op uw RENAULT KANGOO BE BOP uitlezen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

De werking van een ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.