Facebook

ABS sensoren RENAULT KANGOO / GRAND KANGOO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren RENAULT KANGOO / GRAND KANGOO

Zelf monteren ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEOPELDAIHATSU. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT KANGOO / GRAND KANGOO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, ABS, Bendix en Pagid