Facebook

ABS sensoren RENAULT KAPTUR

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2016 tot heden
84
114
Hatchback
Vanaf 03.2016 tot heden
105
143
Hatchback

ABS sensoren RENAULT KAPTUR

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT KAPTUR, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAPLYMOUTHVOLVOSUBARU. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Zelf monteren ABS-sensor

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.