Facebook

ABS sensoren RENAULT LATITUDE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT LATITUDE

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUBEDFORDMAZDAMGHYUNDAI. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij controleren altijd bij de RENAULT LATITUDE dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, TRW, Lucas, Jurid en Textar Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.