Facebook

ABS sensoren RENAULT LODGY

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2015 tot heden
62
85
MPV
Vanaf 07.2013 tot heden
59
80
MPV

ABS sensoren RENAULT LODGY

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de RENAULT LODGY dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Zelf monteren ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.