Facebook

ABS sensoren RENAULT LOGAN I Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2007 tot heden
55
75
Stationwagen
Vanaf 02.2008 tot 06.2015
63
86
Stationwagen
Vanaf 04.2007 tot heden
50
68
Stationwagen
Vanaf 06.2011 tot heden
66
90
Stationwagen
Vanaf 04.2007 tot heden
64
87
Stationwagen
Vanaf 04.2007 tot heden
77
105
Stationwagen

ABS sensoren RENAULT LOGAN I Stationwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT LOGAN I Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

De werking van een ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDVOLVOJEEPVAUXHALL.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.