Facebook

ABS sensoren RENAULT LOGAN II Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 12.2013 tot heden
54
73
Stationwagen
Vanaf 12.2013 tot heden
62
84
Stationwagen
Vanaf 12.2013 tot heden
66
90
Stationwagen
Vanaf 12.2013 tot heden
59
80
Stationwagen

ABS sensoren RENAULT LOGAN II Stationwagen

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT LOGAN II Stationwagen komen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Je kunt bij ons betalen via PayPal

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNSUBARUHONDA.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.