Facebook

ABS sensoren RENAULT MASTER II Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.1998 tot 01.2001
59
80
Bestelwagen
Vanaf 08.2006 tot 01.2010
74
101
Bestelwagen
Vanaf 08.2006 tot heden
88
120
Bestelwagen
Vanaf 08.2006 tot heden
107
146
Bestelwagen
Vanaf 07.1998 tot 10.2001
84
114
Bestelwagen

ABS sensoren RENAULT MASTER II Bestelwagen

De werking van een ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATFIATCITROEN. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Zelf monteren ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MASTER II Bestelwagen past. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.