Facebook

ABS sensoren RENAULT MEGANE I Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.1997 tot 08.2003
84
114
Cabriolet

ABS sensoren RENAULT MEGANE I Cabriolet

ABS-sensor op uw RENAULT MEGANE I Cabriolet uitlezen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITILADASUBARURENAULTNISSAN.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30311
28,57
52,90
incl. BTW