Facebook

ABS sensoren RENAULT MEGANE I Classic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren RENAULT MEGANE I Classic

De werking van een ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensor op uw RENAULT MEGANE I Classic uitlezen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIMITSUBISHILINCOLNDAIHATSU. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT.

Zelf monteren ABS-sensor

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Producten