Facebook

ABS sensoren RENAULT MEGANE I Coach

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren RENAULT MEGANE I Coach

Zelf monteren ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNJAGUARMAZDA. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Gietijzer komt minder veel voor als component.

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MEGANE I Coach past.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.