Facebook

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Combi Van

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2009 tot 08.2015
81
110
Bestelwagen/Bus
Vanaf 03.2010 tot 08.2015
66
90
Bestelwagen/Bus
Vanaf 03.2010 tot 08.2015
63
86
Bestelwagen/Bus
Vanaf 03.2010 tot 08.2015
78
106
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Combi Van

De werking van een ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MEGANE III Combi Van past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATINISSANPEUGEOTAUDISKODA. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Zelf monteren ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.