Facebook

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Hatchback Van

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2009 tot 08.2015
81
110
Hatchback/Van
Vanaf 11.2008 tot 08.2015
66
90
Hatchback/Van

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Hatchback Van

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHMERCEDES-BENZKIALINCOLNPEUGEOT. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

ABS-sensor op uw RENAULT MEGANE III Hatchback Van uitlezen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.