FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren RENAULT SAFRANE I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT SAFRANE I

De werking van een ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT SAFRANE I komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Zelf monteren ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.