Facebook

ABS sensoren RENAULT SANDERO/STEPWAY I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2009 tot heden
55
75
Hatchback
Vanaf 02.2009 tot heden
53
72
Hatchback
Vanaf 12.2007 tot heden
75
102
Hatchback
Vanaf 11.2010 tot heden
62
84
Hatchback
Vanaf 12.2007 tot 07.2013
76
103
Hatchback
Vanaf 02.2009 tot heden
64
87
Hatchback
Vanaf 12.2012 tot heden
77
105
Hatchback

ABS sensoren RENAULT SANDERO/STEPWAY I

ABS-sensor op uw RENAULT SANDERO/STEPWAY I uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

De werking van een ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Zelf monteren ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.