Facebook

ABS sensoren RENAULT SANDERO/STEPWAY II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.2013 tot heden
59
80
Hatchback
Vanaf 11.2013 tot heden
60
82
Hatchback
Vanaf 11.2013 tot heden
61
83
Hatchback
Vanaf 09.2016 tot heden
83
113
Hatchback
Vanaf 04.2014 tot heden
75
102
Hatchback
Vanaf 09.2015 tot heden
66
90
Hatchback

ABS sensoren RENAULT SANDERO/STEPWAY II

Zelf monteren ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Pagid Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

De werking van een ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT SANDERO/STEPWAY II past.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.