FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren RENAULT SUPER 5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT SUPER 5

ABS-sensor op uw RENAULT SUPER 5 uitlezen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

De werking van een ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Zelf monteren ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.