Facebook

ABS sensoren RENAULT THALIA III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren RENAULT THALIA III

Zelf monteren ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

ABS-sensor op uw RENAULT THALIA III uitlezen

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFJAGUAROLDSMOBILEVAUXHALL. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.