FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Bestelwagen

De werking van een ABS-sensor

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT TRAFIC Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Zelf monteren ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERTOYOTABEDFORDBUICKMITSUBISHI. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.