Facebook

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.1997 tot 03.2001
44
60
Bestelwagen
Vanaf 06.1994 tot 10.1997
47
64
Bestelwagen
Vanaf 06.1994 tot 10.1997
74
101
Bestelwagen
Vanaf 06.1994 tot 10.1997
74
101
Bestelwagen
Vanaf 05.1989 tot 03.2001
55
75
Bestelwagen

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Bestelwagen

De werking van een ABS-sensor

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor op uw RENAULT TRAFIC Bestelwagen uitlezen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.