Facebook

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.1997 tot 03.2001
44
60
Bus
Vanaf 06.1994 tot 10.1997
47
64
Bus
Vanaf 06.1994 tot 10.1997
74
101
Bus
Vanaf 06.1994 tot 10.1997
74
101
Bus
Vanaf 05.1989 tot 03.2001
55
75
Bus

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Bus

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT TRAFIC Bus.

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHERENAULTJEEP.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.