Facebook

ABS sensoren RENAULT TRAFIC II Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2001 tot 07.2003
59
80
Bestelwagen
Vanaf 03.2001 tot heden
75
102
Bestelwagen
Vanaf 03.2001 tot heden
88
120
Bestelwagen
Vanaf 08.2006 tot heden
86
117
Bestelwagen
Vanaf 08.2007 tot heden
84
114
Bestelwagen

ABS sensoren RENAULT TRAFIC II Bestelwagen

De werking van een ABS-sensor

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Zelf monteren ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT TRAFIC II Bestelwagen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAMERCEDES-BENZDAIMLERDAIHATSUPORSCHE. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.