Facebook

ABS sensoren RENAULT TRAFIC II Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren RENAULT TRAFIC II Bus

De werking van een ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAILOTUSCHEVROLETDS. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Elke RENAULT TRAFIC II Bus heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.