Facebook

ABS sensoren RENAULT TRAFIC II Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09.2001 tot 07.2003
59
80
Open laadbak/ Chassis
03.2001 tot heden
88
120
Open laadbak/ Chassis
08.2006 tot heden
86
117
Open laadbak/ Chassis
08.2007 tot heden
84
114
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren RENAULT TRAFIC II Open laadbak/ Chassis

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Elke RENAULT TRAFIC II Open laadbak/ Chassis heeft een eigen VIN-nummer. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELKIAPORSCHEPLYMOUTH. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.