Facebook

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.1994 tot 04.1998
74
101
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 09.1994 tot 04.1998
74
101
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 09.1994 tot 04.1998
58
79
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 05.1998 tot 03.2001
55
75
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.