Facebook

ABS sensoren RENAULT WIND

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2010 tot heden
74
101
Cabriolet
Vanaf 02.2011 tot heden
75
102
Cabriolet
Vanaf 07.2010 tot heden
98
133
Cabriolet

ABS sensoren RENAULT WIND

De werking van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOALFA ROMEOPONTIACINFINITIVAUXHALL. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij controleren altijd bij de RENAULT WIND dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.