Facebook

ABS sensoren RENAULT ZOE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2012 tot heden
65
88
Hatchback
Vanaf 09.2016 tot heden
68
92
Hatchback
Vanaf 08.2018 tot heden
80
109
Hatchback
Vanaf 09.2019 tot heden
100
136
Hatchback

ABS sensoren RENAULT ZOE

Zelf monteren ABS-sensor

Elke RENAULT ZOE heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATOLDSMOBILEVW VOLKSWAGENASTON MARTINMITSUBISHI. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.