FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren ROVER 100 / METRO Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ROVER 100 / METRO Hatchback

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Je kunt bij ons betalen via AfterPay De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER 100 / METRO Hatchback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw ROVER uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Zelf monteren ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.