FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren ROVER 200 Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ROVER 200 Hatchback

ABS-sensor op uw ROVER 200 Hatchback uitlezen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAMASERATISUBARULEXUS. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.