FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren ROVER 200 Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ROVER 200 Sedan

De werking van een ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensor op uw ROVER 200 Sedan uitlezen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ROVER komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.