FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren ROVER 2000-3500 Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ROVER 2000-3500 Hatchback

De werking van een ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ROVER 2000-3500 Hatchback komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABALFA ROMEOMITSUBISHI. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

ABS-sensor op uw ROVER uitlezen

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.