FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren ROVER 2000-3500

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ROVER 2000-3500

Zelf monteren ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS-sensor op uw ROVER 2000-3500 uitlezen

Wij controleren altijd bij de ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.