Facebook

ABS sensoren ROVER 600

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05.1994 tot 08.1998
147
200
Sedan

ABS sensoren ROVER 600

ABS-sensor op uw ROVER 600 uitlezen

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER past.

De werking van een ABS-sensor

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.