Facebook

ABS sensoren ROVER COUPE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03.1996 tot 11.1999
82
111
Coupé
03.1996 tot 11.1999
107
145
Coupé

ABS sensoren ROVER COUPE

ABS-sensor op uw ROVER COUPE uitlezen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER past. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Zelf monteren ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULINCOLNNISSAN. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

De werking van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.