FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren ROVER MINI Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ROVER MINI Hatchback

Zelf monteren ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de ROVER MINI Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENFORDBMW.

ABS-sensor op uw ROVER uitlezen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

De werking van een ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.