Facebook

ABS sensoren ROVER STREETWISE Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2003 tot 05.2005
76
103
Hatchback
Vanaf 08.2003 tot 05.2005
62
84
Hatchback
Vanaf 01.2004 tot 05.2005
80
109
Hatchback
Vanaf 08.2003 tot 05.2005
86
117
Hatchback
Vanaf 08.2003 tot 05.2005
74
101
Hatchback

ABS sensoren ROVER STREETWISE Hatchback

ABS-sensor op uw ROVER STREETWISE Hatchback uitlezen

Gietijzer komt minder veel voor als component. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERAUDIPLYMOUTH. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

De werking van een ABS-sensor

Elke ROVER heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.