FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren SAAB

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw SAAB uitlezen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensoren in het wiellager

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.