Facebook

ABS sensoren SAAB 9-3 Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2005 tot 02.2015
110
150
Stationwagen
Vanaf 03.2005 tot 02.2015
110
150
Stationwagen
Vanaf 03.2005 tot 02.2015
110
150
Stationwagen

ABS sensoren SAAB 9-3 Stationwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SAAB 9-3 Stationwagen komen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERGMCSMART. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

ABS-sensor op uw SAAB uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.