Facebook

ABS sensoren SAAB 9-7X

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 12.2005 tot 07.2012
213
290
SUV
Vanaf 06.2004 tot 07.2012
220
299
SUV

ABS sensoren SAAB 9-7X

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZINFINITISUBARU. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SAAB 9-7X, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensor op uw SAAB uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Je kunt bij ons betalen via overboeking, AfterPay en MisterCash Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.