Facebook

ABS sensoren SAAB 900 II Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SAAB 900 II Cabriolet

ABS-sensor op uw SAAB 900 II Cabriolet uitlezen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SAAB past. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Zelf monteren ABS-sensor

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTLINCOLNHONDAOPEL. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.