FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren SAAB 99

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SAAB 99

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SAAB 99 komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensor op uw SAAB uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.