FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren SEAT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABBUICKIVECO. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensor op uw SEAT uitlezen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Je kunt bij ons betalen via Creditcard, MisterCash en AfterPay Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.