FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren SEAT 133

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SEAT 133

De werking van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensor op uw SEAT 133 uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT past. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, PayPal en Creditcard De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Zelf monteren ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZOPELCADILLAC. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.